Team


Eefke Berben

Functie/ Specialisatie:
Algemeen Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut, MPs.
Kinder-Manueel Therapeut
Dry Needling
Praktijkeigenaar en werkzaam op de locatie Vlasstraat

Sinds 2007 ben ik aan het werk als fysiotherapeut, waarna ik in 2010 de master Manuele therapie heb afgerond. Ik ben in verschillende praktijken werkzaam geweest en vanaf augustus 2013 zijn de deuren van Fysiotherapie Leef geopend.
Het beroep voer ik elke dag weer opnieuw met veel passie en plezier uit. Het is telkens weer een uitdaging om de juiste weg te vinden naar een zo optimaal mogelijk herstel.
Naast het werk volg ik regelmatig cursussen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Manuele therapie, en de mildere Mulligan methode, zet ik veel in bij nek- en rugklachten. Om de dieper gelegen spierklachten te behandelen merk ik dat Dry Needling een goede aanvulling is. Ook help ik graag baby’s met een voorkeurshouding, of kinderen met een mobiliteitsbeperking in de rug of nek.Femke Berben

Functie/ Specialisatie:
Algemeen Fysiotherapeut
Master Manueel therapeut, MSc.
Speciale interesse in schouderrevalidatie
Medical Taping
Praktijkeigenaar en werkzaam op de locatie Tuulshoek

In 2019 heb ik gewerkt bij Fysiotherapie Leef waarna ik in januari 2020 de nevenvestiging Leef by Femke heb geopend.
Ik heb de studies Bewegingstechnologie (hogeschool Den Haag) en Fysiotherapie (universiteit Leuven) met succes afgerond, waarna ik in 2016 ben begonnen met werken. Naast mijn werk heb ik de master Manuele Therapie gevolgd en afgesloten. Ik blijf me verder ontwikkelen door het dagelijks behandelen van patiënten en ik neem geregeld deel aan cursussen. 
Iedere klacht is uniek en het is van belang te achterhalen welke factoren een rol spelen bij het ontstaan en/of in stand houden van de klachten. Ik vind het telkens weer een uitdaging om de juiste behandelweg in te slaan, om zo voor de patiënt een optimaal eindresultaat te behalen. Hierbij is een prettig en vertrouwd contact met de patiënt leidend. Dit geeft mij iedere dag weer voldoening.


Moniek van Hout

Functie/ Specialisatie:
Algemeen Fysiotherapeut
Manueel Therapeut
Kaakfysiotherapeut
Evenwichts- en duizeligheidsproblemen
Werkzaam op de locatie Vlasstraat

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Leef.
Manuele therapie is een specialisatie, met name de mildere Mulligan methode, die ik veel  toepas bij rug- en nekklachten. Medische trainingstherapie is een belangrijk onderdeel hiervan.
Sinds enkele jaren behandel ik mensen met kaak- en aangezichtsklachten, maar ook met duizeligheids- ( BPPD) en evenwichtsproblemen.
Bewegen en sporten ( hardlopen en wielrennen ) doe ik graag . Aandacht voor bewegen wil ik graag uitdragen naar anderen en toepassen in mijn behandeling. 
De praktijk is lid van:

Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR)
Keurmerk Fysiotherapie